Verdiepen, Inspireren en Samenkomen
Regionale werkgroep VIS

Zie www.gele-boekje.nl

Nu de maand mei ten einde is gelopen, is er ook een eind gekomen aan een mooi seizoen ‘Gele Boekje activiteiten’. De afgelopen maand zijn we in een kleine groep nog ‘Stil en aandachtig’ geweest bij de meditatie-avonden onder leiding van Jenneke Rang. En op 11 mei hebben we een bezoek gebracht aan het prachtige ‘Hof van Lof’ in Megen. We kijken weer terug op een mooi en gevarieerd seizoen met veel belangstelling van onze kerkleden, maar ook van andere geďnteresseerden.
Het nieuwe programma is alweer bijna rond. En bij het nieuwe programma hoort nu ook een nieuwe naam.
In het najaar hebben wij u gevraagd om met ons mee te denken over een nieuwe naam voor ‘Regionale werkgroep Vorming en Toerusting’. Een naam die volgens velen gedateerd is. We hebben diverse reacties binnen gekregen en deze hebben ons geďnspireerd om tot een nieuwe naam te komen. Belangrijke thema’s die langskwamen hadden te maken met Verdiepen, Inspireren en Samenkomen. Het acroniem daarvan is VIS, een woord dat sinds kerkenheugenis een belangrijk symbool is voor de christelijke gemeente. En natuurlijk is de vis in veel verhalen een belangrijk onderdeel.
Met het kerkblad voor september ontvangt u ook ons nieuwe programma. Als Regionale werkgroep VIS hopen wij dat u zich na de zomer bij ons als een vis in het water voelt.

Wij wensen u goede Pinksterdagen en alvast een mooie, lange zomer toe.

Een hartelijke groet, namens VIS,
Trudy Bennis - de Jager, trudybennisdejager@gmail.com, 06 - 14 53 92 50