Welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Hemmen
Informatie
Email

De eerste VIS-maand van het nieuwe jaar zit er alweer op met een paar mooie activiteiten, waaronder de prachtige en indringende film Sami Blood die op 18 januari werd vertoond in Heteren. Van een van die activiteiten kunt u nog een staartje meemaken: de derde avond ‘Uit de kunst’ met kunsthistoricus en beeldend kunstenaar Marijke van Dijk in de kerkzaal van De Voorhof te Kesteren op donderdag 6 februari.
Daarna ziet het programma voor februari er als volgt uit:

Zaterdag 15 februari
Evensong in De Vloedschuur te Heteren. Vanaf 14.30 uur worden onder leiding van Simon de Jong liederen ingestudeerd. Aan het einde van de middag is er voor de zangers (m/v) soep met brood. Om 18.30 uur begint de Evensong, waar zangers de ingestudeerde liederen ten gehore zullen brengen. Wie de middag niet kan of wil meemaken, is wel van harte uitgenodigd bij deze Evensong. Degenen die zich aanmelden voor het middagprogramma, ontvangen vooraf de muziek. Voor deze activiteit vragen wij een bijdrage van € 5,00 voor de onkosten.

Dinsdag 25 februari Bijbelquiz in Ons Gebouw te Driel met quizmasters Jogchum Bruinsma en Maria Teunissen van Manen. Er staat weer heel wat op het spel bij deze editie van de Bijbelquiz. Behalve plaatselijke roem zal de winnaar of het winnende team de onvermijdelijke taart in ontvangst mogen nemen. De voorgaande edities waren is diverse opzichten een groot succes, dus wij gaan voor een herhaling, maar op een andere locatie! Aanmelden en spelen kan zowel individueel als in teamverband.
Bij al deze activiteiten bent u van harte welkom. Meer informatie over deze activiteiten kunt u vinden op www.gele-boekje.nl  Hebt u zich nog niet aangemeld, dan kan dat nog steeds via deze website. Graag tot ziens!

Namens de Regionale werkgroep VIS,
Trudy Bennis - de Jager, trudybennisdejager@gmail.com 06 - 14 53 92 50

Verdiepen, Inspireren en Samenkomen
Regionale werkgroep VIS

Zie www.gele-boekje.nl