Welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Hemmen
Informatie
Email

 
Verdiepen, Inspireren en Samenkomen
Regionale werkgroep VIS

Zie www.gele-boekje.nl

LANGE WANDELING
Wandelen in de vorm van een pelgrimstocht is een manier om te vertragen, te bezinnen en opnieuw te verbinden. Met jezelf, je ziel, je medemens, je geloof, de natuur enů. In deze tijd van drukte en haast neemt de belangstelling voor pelgrimeren niet voor niets toe. Begin oktober hebt u mogelijk al de verhalen van een aantal pelgrims gehoord. Nu is het mogelijk om zelf de wandelschoenen aan te trekken voor een pelgrimsdagtocht in onze nabije omgeving.
We komen samen in de kerk in Hemmen voor een kort vertrekritueel. Van daaruit is een mooie route uitgezet richting Opheusden en Wageningen. We zullen op een aantal plekken stil zijn en stil staan en weer terugkeren in Hemmen.
De route is 20 km. Dit betekent dus dat u een geoefend wandelaar moet zijn. We stoppen geregeld, er is ook gelegenheid om ergens iets te drinken, maar neem zelf voldoende voedsel en water mee.
Deze pelgrimstocht wordt geleid door Ds. Aafke Zaal, predikant te Hemmen en Trudy Bennis - de Jager, lid van de werkgroep VIS namens gemeente Hemmen.

De Regionale werkgroep VIS,
Hans Brinkman (Driel), Foluke Quist-Wessel (Vloedschuur), Ruud Schotman (Vluchtheuvel), Maria Teunissen van Manen (De Rank), Trudy Bennis-de Jager (Hemmen) en Tim van Beek (De Voorhof)