Welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Hemmen
Informatie
Email

 
Verdiepen, Inspireren en Samenkomen
Regionale werkgroep VIS

Zie www.gele-boekje.nl

Met de nazomereditie van het kerkblad hebt u ook de nieuwe editie van Het Gele Boekje ontvangen. Hierin vindt u het programma voor het seizoen 2019 - 2020. Het zal u meteen zijn opgevallen dat het boekje aangeboden wordt door de Regionale werkgroep VIS. Het zijn de vertrouwde gezichten onder een nieuwe naam.
Als VISsers hopen wij dat het programma u zal aanspreken en dat wij dat gaan merken aan de stroom van aanmeldingen die vanaf het komende weekend op gang komt. Hoe u zich kunt aanmelden staat vermeld in Het Gele Boekje en op onze website. Wij zien uw aanmeldingen graag binnenkomen vóór 22 september aanstaande. U kunt zich opgeven voor zoveel activiteiten als u wilt.
Het belang van aanmelden is tweeledig: wij kunnen als werkgroep zo bepalen of een activiteit door kan gaan en voor u als deelnemer is het van belang in het geval een activiteit onverhoopt niet doorgaat. Alleen aangemelde deelnemers kunnen wij dan een annuleringsbericht sturen.
Onze eerste tip is om de activiteiten die uw belangstelling hebben nu direct al te reserveren in uw agenda. Dan weet u zeker dat u de mogelijkheid hebt om de activiteit van dat moment te bezoeken. Ten tweede tippen wij u graag voor de openingsvoorstelling van dit seizoen op zondagavond 29 september in De Voorhof te Kesteren. Gottfrid van Eck speelt met zijn mede-musici de voorstelling ‘Alhambra Revisited’. Een prachtige inspirerende avond om dit VIS-seizoen mee te starten!
Als werkgroep hopen wij dat dat wij ons vaak met u kunnen Verdiepen en laten Inspireren als wij Samenkomen bij de activiteiten van ons nieuwe programma.

Graag tot ziens in dit nieuwe seizoen!

De Regionale werkgroep VIS,
Hans Brinkman (Driel), Foluke Quist-Wessel (Vloedschuur), Ruud Schotman (Vluchtheuvel), Maria Teunissen van Manen (De Rank), Trudy Bennis-de Jager (Hemmen) en Tim van Beek (De Voorhof)