Welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Hemmen
Informatie
Email

 
Verdiepen, Inspireren en Samenkomen
Regionale werkgroep VIS

Zie www.gele-boekje.nlNa een inspirerend begin van het seizoen met heel wat verdieping en waar velen zijn samengekomen, is de kop er af voor de Regionale werkgroep VIS. Oktober was een maand met veel activiteiten; een vliegende start, zou je kunnen zeggen. Er was veel belangstelling voor zowel de openingsvoorstelling als de avond over Pelgrimsverhalen in Hemmen. Op het moment dat ik dit schrijf, ben ik samen met Aafke Zaal nog bezig met de laatste voorbereidingen voor onze pelgrimswandeling op 26 oktober.
De maand november zal iets rustiger zijn. Uiteraard hopen we u weer te zien bij de volgende activiteiten:

Hopeloos hoopvol van John Caputo is de leidraad voor het gesprek op dinsdag 12 november in De Vloedschuur te Heteren. Ds. Martin de Jong neemt ons mee in het gedachtegoed van deze ‘postmoderne pelgrim’. En hij gaat met ons in gesprek over onze eigen gedachten, opvattingen en ervaringen over en met Hoop. Aanvang 20.00 uur.

Filmcafé is een van de vaste onderdelen van het VIS-programma en ontbreekt ook dit seizoen niet. Op vrijdag 22 november wordt in De Vloedschuur te Heteren de film Spring, summer, fall, winter… and spring vertoond. De film vertelt het levensverhaal van een monnik en zijn boeddhistische leermeester die leven in een drijvende tempel. Rob Hoekstra zal de film inleiden en met ons nabespreken. Aanvang 20.00 uur.

U kunt zich nog steeds aanmelden voor onze activiteiten. Dat kan op verschillende manieren: aanmeldengeleboekje@gmail.com
, via de website www.gele-boekje.nl, via het antwoordformulier in HET GELE BOEKJE of geef het door aan ondergetekende.

In de maand december nemen we vanwege de volle advents- en kersttijd een rustperiode in acht. Onze eerstvolgende activiteit staat weer gepland voor 14 januari 2020. In het kerkblad van januari volgt meer informatie.

Namens de regionale werkgroep VIS (Verdiepen, Inspireren & Samenkomen), Trudy Bennis - de Jager,
trudybennisdejager@gmail.com, 06 - 14 53 92 50