Welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Hemmen
Informatie
Email

 
Verdiepen, Inspireren en Samenkomen
Regionale werkgroep VIS

Zie www.gele-boekje.nlZoals u in het vorige kerkblad heeft kunnen lezen, kunnen we terug kijken op een heel mooie pelgrimstocht op zaterdag 26 oktober. Ook in november hebben we een aantal mooie bijeenkomsten gehad, waaronder de bijzondere film Spring, summer, fall, winter and spring, over de ontwikkeling van een jonge boeddhistische monnik aan de hand van de seizoenen, zoals we ook de seizoenen in ons leven kennen.
December is voor velen een drukke maand, maar niet voor Het Gele Boekje. De Regionale werkgroep VIS gaat er vanuit dat deze maand op een ander manier zorgt voor samenkomen en inspireren.
Met de lange avonden hebt u ook de mogelijkheid Het Gele Boekje er weer eens bij te pakken of de website www.gele-boekje.nl te bezoeken. Dan kunt u de tweede helft van het seizoen nalopen om te zien welke activiteiten er ook alweer zijn waar u van plan was heen te gaan als er niets tussen zou komen. Daar hebt u nu iets meer zicht op dan in september jongstleden. U kunt zich nog steeds aanmelden.
Voor ons is het fijn te weten op hoeveel deelnemers wij ongeveer kunnen rekenen. Onze eerste activiteit staat gepland voor 14 januari.
Inspirerende feestdagen gewenst en graag tot in het nieuwe jaar!

Namens de regionale werkgroep VIS (Verdiepen, Inspireren & Samenkomen), Trudy Bennis - de Jager,
trudybennisdejager@gmail.com, 06 - 14 53 92 50