Welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Hemmen
Informatie
Email
Overige berichten 
 
 
 
 
 
Meer informatie Overige berichten zie pagina Gemeente kerkinformatie
Vakantie Bijbel Week

Er komt een feest in Zetten! En jij bent uitgenodigd!


Het was lang onzeker, maar we zijn heel blij dat we dit jaar de 50e (!) Vakantie Bijbel Week in en rondom de Wanmolen kunnen organiseren. Dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Ben jij tussen de 4 en 12 jaar oud? Reserveer dan de ochtenden van 25 t/m 27 augustus (dit is de laatste vakantieweek) in je agenda. Het thema dit jaar is 'Feest', en reken maar dat we er een feestje van gaan maken!

Uiteraard wordt rekening gehouden met de dan geldende corona maatregelen. Wat we precies gaan doen, blijft nog even een verrassing. Houd de komende tijd de posters in de gaten die zullen verschijnen in het dorp. Wil je meer weten? Dan kan je contact opnemen met Miranda de Jong, tel. 06-57210181, of via info@vbw-zetten.nl.
We zijn ook nog steeds op zoek naar mensen die willen helpen met de voorbereidingen en tijdens de dagen zelf. Wil je meedoen? Meld je dan aan via info@vbw-zetten.nl. Alle hulp is welkom!

Wil u ons financieel ondersteunen? Dat kan door een gift over te maken naar NL 77 RBRB 0789352540 t.n.v. St. Vakantie Bijbel Week Zetten. Alvast hartelijk dank!