Welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Hemmen
Informatie
Email

Overige berichten
Zinvol bezig zijn

En dan gaat het laatste kind de deur uit. Het is een vreemd gevoel, maar Carla beseft ook dat er nu nieuwe mogelijkheden zijn. Twee dagen werkt ze op kantoor bij een kwekerij, wat zou ze nog meer kunnen doen. Iets met mensen, een andere omgeving?
Dan leest ze de oproep vrijwilliger in de Herberg. Ze is er wel eens bij iemand op bezoek geweest. Het is een mooi huis in een schitterende omgeving en het lijkt dankbaar werk. Zou dat wat zijn?
Heel wat mensen zijn op deze manier als vrijwilliger in de Herberg terecht gekomen. Eens per week, een keer per 14 dagen of eens per maand. Vanuit de omgeving van Zetten komt al jaren een groep vrouwen eens per maand poetsen. Heel belangrijk werk, want de drie Rís (rust, reinheid en regelmaat) blijken nog steeds heel heilzaam te zijn. Hebt u zin om u bij hen aan te sluiten en een morgen voor de gasten van de Herberg zinvol werk te doen? Schroom niet. Voor informatie kunt u contact opnemen met Mirjam Visser-van der Zwan; telefoon: 06-34871250 of via e-mail: mirjamvisservanderzwan@gmail.com. Of u belt de Herberg 026-3342225
(www.pdcdeherberg.nl)
 
 
 
Meer informatie Overige berichten zie kerkinformatie op pagina Gemeente