Welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Hemmen
Informatie
Email

Overige berichten

De Schakel - Zetten


Op donderdagavond 3 oktober staat er een ontmoetingsbijeenkomst gepland voor Zetten en omgeving van stichting De Schakel. Als spreker is uitgenodigd ds. Kees van Velzen.
Cornelis van Velzen werd op 7 april 1953 geboren in Krabbendijke, Zeeland. Na de havo volgde hij een studie aan het IVA, het Instituut voor de Autohandel, in Driebergen. Van 1978 tot 1985 studeerde Kees in Heverlee, van 1985 tot 1992 werkte hij als predikant in Antwerpen. Van 1992 tot 2010 was Kees verbonden aan de EO, eerst als hoofd van de afdeling Nazorg, daarna was hij nauw betrokken bij de talloze vrijwilligers van de EO en bij Nederland Zingt. Kees is getrouwd met Ans, vader van drie zoons en opa van twee kleinkinderen.
Ds. Van Velzen is al vanaf zijn jeugd betrokken bij IsraŽl. En is nu ook als spreker betrokken bij Christenen voor IsraŽl. Er is een nieuwe wereld voor hem open gegaan, om namelijk meer en meer te gaan ontdekken hoe groot de trouw van de Heere God aan Zijn volk is. Om daarnaast te zien hoe bevoorrecht wij zijn om de vervulling van Gods beloftes van meer dan 2500 jaar geleden aan het Joodse volk gedaan, in de tijd waarin wij leven, werkelijkheid te zien worden.í
Als titel voor zijn lezing koos hij ĎZie Ik ben met u alle dagen, tot aan de voleinding van de wereldí.

De avond begint om 20 uur (zaal open 19.30) en wordt gehouden in ontmoetingscentrum De Loohof, Stationsstraat 1 in Zetten. De toegang is vrij en er zal ook een verkooptafel met IsraŽlische producten zijn.
Zie ook www.deschakelzetten.nl

 
 
 
Meer informatie Overige berichten zie kerkinformatie op pagina Gemeente