Overige berichten

OPROEP commissie voor een musical

Annemarie Sörensen en Harrie van Toor, twee gemeenteleden uit de Baptistengemeente Midden-Betuwe in Zetten, hebben het initiatief genomen om graag met gemeenteleden uit diverse kerken in Zetten en Hemmen een musical te willen instuderen en uitvoeren. Het idee voor deze musical is hen aangereikt door de Gereformeerde Kerk (PKN) van Berkel en Rodenrijs & Bergschenhoek. De musical kent verschillende verhaallijnen, maar de rode draad wordt gevormd door de vraag of de kerk nog wel toekomst heeft. Dit lijkt hen een thema dat al onze kerkelijke gemeenten raakt.

Wat ze willen benadrukken is dat het project nog helemaal aan het begin staat. Ze hebben op dit moment alleen de plannen en de musicaltekst. Locatie, datum, spelers etc. moeten allemaal nog geregeld worden.

De komende tijd willen zij een commissie samenstellen die dit project wil en kan organiseren. Zij zullen mensen benaderen die ze uit de verschillende kerken kennen en vragen of zij mensen kennen die een rol in deze commissie kunnen en willen spelen. Mocht u het leuk vinden om dit initiatief mee verder uit te werken dan horen zij dit graag!
Ook al verkeren hun plannen nog in het beginstadium, toch leek het hen goed om ons alvast te informeren, zodat wij op de hoogte zijn van dit initiatief. Zodra hun plannen concreter worden zullen ze ons opnieuw benaderen.

Meer informatie Overige berichten zie kerkinformatie op pagina Gemeente