Overige berichten

Het 4 mei comité / aanvulling
In het kerkblad van november las u al over het 4 mei comité en het feit dat Joop Weseman, namens onze gemeente, zitting neemt hierin.
De informatie over dit comité was echter niet volledig. Het bestaat echter niet uit 4, maar uit 5 kerken. Ik vergat te noemen dat ook de Baptisten Gemeente haar steentje bijdraagt in het geheel.
Wat mooi dat het zo gedragen wordt door alle kerken uit Zetten en Hemmen.

Margo Dekker-de Wit

€ 1000,- opgehaald met de Overbetuwe Doet cheques.
Hartelijk dank!
Sneller dan verwacht hebben we met uw hulp € 1000,- gespaard voor de Vakantie Bijbel Week in Zetten. We hadden gedacht twee rondes nodig te hebben, maar we hebben het bedrag nu al bij elkaar. We kunnen hier heel veel mooie dingen voor doen. Hartelijk dank voor uw steun! In het bijzonder willen we ook de mensen bedanken die meerdere cheques voor ons ingezameld hebben. Heel fijn dat het werk van de VBW zo gedragen wordt. Blijft u ook voor ons bidden?

Binnen gekomen post
We ontvingen een brief vanuit de Rank waarin Karsten schreef dat ze dit jaar weer een kerstlichtjestocht willen organiseren in Hemmen. Een geweldig initiatief waar we graag aan mee werken. We stellen in ieder geval de kerk ter beschikking van de deelnemers. Er wordt ook echter hulp gevraagd in de vorm van menskracht: toneelspelers die het kerstverhaal willen uitbeelden, muzikanten en/of zangers langs de route om deze van meer sfeer te voorzien en bemensing van de inschrijftafel. Als u uw bijdrage wilt leveren, dan kunt u zich opgeven bij Linda. Datum : 17 dec, aanvang van 16:30 tot 20:00 uur in Hemmen.