KINDERNEVENDIENST

Nog een paar weken en dan is het alweer zomervakantie. We kunnen terug kijken op een mooi seizoen waarin we veel met elkaar gedaan hebben.
Eén van de hoogte punten was toch wel het paasontbijt met de kinderen en gemeenteleden samen. Voor de leiding van de kindernevendienst was het heel fijn dat wij samen met de kinderen ook de kerkdienst konden bijwonen.
Joël en Femke gaan groep 8 van de bassischool verlaten. Tijdens de kerkdienst van zondag 30 juni 2019 zullen zij op passende wijze samen met familie, vrienden, en gemeenteleden afscheid nemen van de kindernevendienst. Wij wensen Joël en Femke heel veel geluk met alles wat er op hun pad komt.

8 september 2019 startzondag !

Zoals elk jaar starten we het nieuwe seizoen weer met de bekende “American Party” met als thema dit jaar “Een goed verhaal”. Half augustus zal de intekenlijst voor het gerecht dat u wilt maken weer bij de uitgang van de kerk liggen. Graag zelf bord en bestek meenemen.
Ook wanneer u nog nooit geweest bent nodigen we u hier van harte voor uit!

Namens de leiding van de kindernevendienst wensen wij iedereen een hele fijne zomer toe!