KINDERNEVENDIENST

Project veertigdagentijd: “Een nieuw begin”
Op zondag 14 april is het Palmpasen en gaan we weer paasstokken maken met de kinderen. Wanneer jullie thuis nog een stok hebben dan graag meenemen.

Zondag 21 april paasontbijt aanvang 9.00 uur !
In plaats van alleen met de kinderen willen we dit jaar met de hele gemeente gaan ontbijten. Het is de bedoeling dat we om 9.00 uur in het zendingslokaal elkaar zullen ontmoeten. De leiding van de kindernevendienst zorgt voor de boodschappen dus u hoeft niets mee te brengen. Er zal alleen een vrijwillige bijdrage gevraagd worden!
Wanneer het u leukt lijkt om gezellig met ons mee te ontbijten dan ligt er achter in de kerk een intekenlijst waarop u kunt invullen met hoeveel personen u komt.
Na het ontbijt zullen we met z’n allen om 10.00 uur de kerkdienst gaan bijwonen dus ook de kinderen gaan mee naar de kerk.
Voor de kleintjes onder ons zal er wel oppas aanwezig zijn.

Wij hopen u allen te mogen ontmoeten tijdens het ontbijt!
Hartelijke groeten namens de leiding van de kindernevendienst Hemmen