In de afgelopen Stille Week zijn er filmpjes op youtube gezet waarin u beelden ziet vanuit onze kerk. Stap voor stap gingen we dit jaar zo op weg naar het paasfeest. De lezing die bij Witte Donderdag hoort en ook in het fimpje gelezen wordt, gaat over ‘dienen’: je eigen belang ondergeschikt maken aan het grotere belang; je eigen behoeftes en verlangens achteruit zetten om ruimte te geven aan het leven. We kwamen dit jaar niet met elkaar in de kerk bijeen op de avonden in deze Stille Week, zoals we dat gewend waren en zoals we dat graag hadden gewild: we onthielden ons van elkaars fysieke nabijheid. Maar we deden dat omdat we wilden dat het coronavirus niet te hard om zich heen zou slaan en de gezondheidszorg zoveel mogelijk mensen kon redden om in leven te blijven. Dienen om ruimte te geven aan het leven dat gloort voorbij Goede Vrijdag op de morgen van Pasen. Klik op de knop hieronder om het filmpje te zien en like het en abonneer u op het youtube kanaal van de Hervormde Gemeente Hemmen!
Wanneer  in YouTube als zoekopdracht Hervormde Gemeente Hemmen invult, komt u op de pagina van onze gemeente waar u ook de filmpjes van Witte Donderdag, Goede Vrijdag, Stille Zaterdag en Pasen kunt terug vinden.
Op zondag 31 mei is het Pinksteren. Op die dag zal er een gezamelijke pinksterviering online worden uitgezonden die u kunt volgen via de volgende link:
Aan deze dienst werken de Rank, de Baptistengemeente en de Hervormde Gemeente Hemmen mee en de voorgangers van deze gemeenten zullen erin voorgaan. De dienst begint om 10.00 uur. U wordt van harte uitgenodigd om deze dienst te volgen. Mocht u daartoe niet in staat zijn, dan is het ook mogelijk op een later moment deze uitzending nog terug te zien. In deze bijzondere tijden is het goed om te merken dat de Geest van God de werledwijde kerk ook bijeenhoudt en samenbindt.