Jongeren
Voor de jonge gemeenteleden worden er al jaren activiteiten georganiseerd door drie kerken samen: Hervormde Gemeente Hemmen, de Hervormde Gemeente Vluchtheuvelkerk Zetten en de Gereformeerde Gemeente de Rank te Zetten.

Op vrijdagavond 12 oktober is de
KICK-OFF PARTY.
Dit is de start van het nieuwe
seizoen en staat in het teken van
kennismaken met de groep.

Op een rij:
Groep 1: 1e en 2e klas. Leiding van de Rock Solid groep is Christa Kerlen en Carolien Barten.
Groep 2: 3e en 4e klas. Leiding is in handen van Jogchum Bruinsma en Hanna Oosterlee.
Groep 3: vanaf 5e klas/vervolgonderwijs. Deze 16+ groep wordt geleid door Bart van de Vrede en Willeke de Wit.
Elke 2 weken komen we bij elkaar en volgen we een programma van Youth for Christ. Tijdens de kick-off party spreken we af wanneer de eerstvolgende keer is dat we bij elkaar komen.
Vanaf 19:45 uur zijn jullie van harte welkom in De Rank en om 20:00 uur gaan we van start met het programma.
Kun je die avond niet aanwezig zijn, maar wil je wel graag mee doen met één van de programma's, laat het dan binnen onze kerk weten aan Carolien (cmbarten1@gmail.com). Je mag altijd aansluiten bij één van deze groepen en een vriend/vriendin meenemen mag natuurlijk ook.
Wij hebben er veel zin in en gaan er een inspirerend seizoen van maken!
Hartelijke groeten namens alle leiding