Welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Hemmen
Informatie
Email
Jongeren
Voor de jonge gemeenteleden worden er al jaren activiteiten georganiseerd door drie kerken samen: Hervormde Gemeente Hemmen, de Hervormde Gemeente Vluchtheuvelkerk Zetten en de Gereformeerde Gemeente de Rank te Zetten.
 
 
Tienerclub

Uitslag Sirkelslag
Bij de start van het seizoen hadden we meegedaan met Sirkelslag, een landelijke challenge van de PKN. We moesten strijden tegen ruim honderd andere kerken in het land. 
De rode draad was het verhaal van Ester, waar we via een videoverbinding over hoorden. Tussendoor moesten de tieners allerlei opdrachten uitvoeren door goed samen te werken. We hebben net de uitslag doorgekregen en zijn geŽindigd op plek 46 van de 118 groepen die meegedaan hebben.

Wie ben je?
Dit stond op het programma in november. Na het spel Wie ben ik? gingen de tieners hun eigen profiel tekenen en beschrijven.  Ondertussen gezellig gegiebel van vooral de meiden. Ze gingen er zo serieus mee aan de slag dat het dermate veel tijd in beslag nam en we aan de rest van het programma over ZacheŁs niet eens toegekomen zijn. We gaan er een andere keer mee verder. Wel zijn we meer over elkaar te weten gekomen. Paarden, pizza, een lieve kip, Inzet rondbrengen, korfballen, supermarktbaantje, er kwam van alles in het profiel van onze tieners voor. Leuk!
Zondagmiddag 17 december komen we weer bij elkaar.
Graag tot dan!

Groetjes van Willem en Carolien