Welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Hemmen
Informatie
Email

Jongeren
Voor de jonge gemeenteleden worden er al jaren activiteiten georganiseerd door drie kerken samen: Hervormde Gemeente Hemmen, de Hervormde Gemeente Vluchtheuvelkerk Zetten en de Gereformeerde Gemeente de Rank te Zetten.

CATECHESE

Het catecheseseizoen is helaas ten einde. Nog even doorbijten op school, leren voor een proefwerkweek, de uitslag van een examen afwachten en dan vakantie J. Na de vakantie zien we iedereen graag weer terug voor een nieuw seizoen met elkaar. Hopelijk krijgen we versterking van leiding, zodat de catechese voor iedereen door kan gaan. Zie oproep.

Catechese leiding gezocht
Wie wil meedraaien met de catechese? De jongste Rock Solid groep schuift door en daar is nog geen leiding voor vanuit Hemmen terwijl het allemaal Hemmense jongeren zijn. Het gaat om een groep van 13-14 jarigen. Je komt bij ervaren leiding. Het neemt niet veel voorbereiding in beslag. Zeker niet omdat je het samen met iemand doet en elkaar aan kunt vullen. Christa en Carolien hebben deze groep nu 2 jaar onder hun hoede gehad. Het zou mooi zijn als deze groep zo verder kan gaan met elkaar en dat daar een Hemmens gezicht bij komt als leiding. Veel is bespreekbaar, laat het vooral weten. De bijeenkomsten van een uur zijn van ongeveer oktober tot Pasen. Het is een mooie dankbare taak, waar je zelf ook veel uithaalt! Meld je aan bij Carolien of de kerkenraad. 
Wie o wie komt er gezellig bij?