Gemeentenieuws

Gesprekskring
Met de leden van de gesprekskring blijven wij ons de komende tijd nog verdiepen in het bijbelboek Prediker. Dat zullen we ook doen op de eerstvolgende keer: donderdag 14 november om 20.00 uur ten huize van Wil en Evert Doornhein. Wie denkt: ik zou het ook wel eens leuk vinden om daar bij te zijn, is van harte welkom! Zin en/of interesse is genoeg om aan te schuiven! Welkom!

Seniorenochtend
Binnenkort is het weer zover: de seniorenochtend. Ook dit keer hebben we weer een mooi thema bedacht om rond samen te komen, namelijk: ‘succesvol ouder worden: als ik later oud ben, wil ik zo zijn als…’ We beginnen met de gebruikelijke koffie met traktatie. Daarna zullen we aan de hand van een paar succesvolle senioren uit de bijbel met elkaar gaan kijken wie van deze figuren een inspirerend rolmodel voor ons is. En passant laten we de serie artikelen uit de Trouw de revue passeren waarin het gaat over de zogenaamde YEP’s: de Young Eldery Persons, die overigens tegenwoordig ‘Vitalo’s’ worden genoemd. Na gezelligheid, gesprek en verdieping, sluiten we de morgen zoals gewoonlijk af met een kort ochtendgebed in de kerk. We hopen op weer een mooie ochtend met elkaar!

Meer informatie over gemeentenieuws zie kerkinformatie op pagina Gemeente