Gemeentenieuws

KERKENRAAD

Op het moment van schrijven is de vergadering van dinsdag 22 januari 2019 verplaatst in verband met de hevige sneeuwval. Om deze reden kunnen we u op dit moment nog niet verder informeren over de status van ons traject onder begeleiding van Bernhard Vosselman van Kerkvitaal.

Op maandag 11 maart 2019 staat een volgende gemeenteavond gepland. Een officiŽle uitnodiging met het programma voor deze avond volgt nog.

Graag wil ik nogmaals onze zorg uitspreken over de bezetting van onze kerkenraad.
Op dit moment is de officiŽle termijn van onze kerkrentmeester Andrť Veenbrink afgelopen. Kerkordelijk moeten we twee kerkrentmeesters hebben (we hadden er de afgelopen jaren zoals bekend al ťťn te weinig). Er moeten dus echt twee personen in het ambt van kerkrentmeester de kerkenraad komen versterken. Het mag toch niet zo zijn dat straks na al onze inspanningen om de deuren van Hemmen open te houden het spaak loopt door een tekort aan kerkenraadsleden. Hopelijk dat op de gemeenteavond of eerder er twee personen opstaan om ons te komen versterken.

Hartelijke groet,

Evelien Nijenhuis
scriba

Informatie over gemeentenieuws zie kerkinformatie op pagina Gemeente