Bij de diensten

De eerste zondag in januari is op 5 januari. We verwelkomen dan een gastpredikant: ds. Kamp.

Dat is ook het geval op zondag 12 januari: dan gaat ds. Smit bij ons voor.

Zondag 19 januari gaat ds. Zaal bij ons voor. In deze dienst vindt de herbevestiging plaats van Evelien Nijenhuis als ouderling en zal Wil Doornhein afscheid nemen als pastoraal bezoekster van onze gemeente.

De laatste zondag van januari, zondag 26 januari, is het Theaterweekend. Jongeren van de gezamenlijke kerken bereiden gedurende dit weekend de dienst voor zondag voor. Deze dienst vloeit dus voort uit een gezamenlijk project tussen onze gemeente, die van De Rank, de Vluchtheuvelkerk en dit jaar ook met die van de Baptistengemeente. De dienst begint om 10.00 uur in de aula van het HPC; vanaf 9.30 is er een inloop. Juist omdat het een gezamenlijke dienst is, is er dus geen aparte dienst in Hemmen. Mooi dat we met jong en oud van verschillende geloofsgemeenschappen dit mogen beleven. Komt allen!

Meer informatie over de diensten: zie kerkinformatie op pagina Gemeente.